İzmir'de ikinci el eşyaları gerçek değerinde alan spotçular

İzmir'de Spot Eşya / İzmir'deki Spotçular / İzmir'in Spot Eşya Mağazaları

İzmir’de spot eşya alan ve satan işletmelerin çoğunluğu İzmir’in Konak, Karşıyaka, Bornova, Buca ve Bayraklı gibi metropol ilçelerinde faaliyet gösteriyor.

İkinci el, kullanılmış ya da hiç kullanılmamış eşyalarını satıp nakde/paraya çevirmek isteyen İzmirli vatandaşlar; Google veya Yandex gibi arama motorları üzerinden İzmir Spot, İzmir’de Spotçu, İzmir’de ikinci el eşya alan spotçular, İzmir’de spotçu telefonları” şeklinde aramalar yapıyorlar.

İzmir’de spot eşya alım satımı yapan işletmelerle iletişime geçen vatandaşlar, zamandan da tasarruf etmek adına, öncelikle satmaya karar verdikleri kullanışmış eşyalarınınçeşitli açılardan çekilmiş fotoğraflarını, eşyaları almaya talip olan spotçulara/işletmelere whatsapp üzerinden gönderiyorlar.


İzmir’in Karşıyaka, Bayraklı, Bornova, Buca ve Konak gibi ilçelerinde faaliyet gösteren İzmirli Spotçuların neredeyse tamamı aynı alışveriş yöntemini uyguluyor.

Genelde İzmir’in merkezinde bulanan ikinci el spot eşya alım-satım firmaları, 2. el eşya alımı için kurdukları whatsapp hatlarına, ikinci el eşyalarını gerçek değerinde satmak isteyen müşterilerinden gelen fotoğraf + bilgilendirme mesajlarını detaylıca inceliyor.

Spot Eşya Alımı yapan işletmelerin whatsapp hatlarına gelen televizyon, buzdolabı, fırın, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, klima, derin dondurucu ve mobilya gibi satılığa çıkarılan ikinci el eşyaların fotoğraf ve/veya video çekimleri; İzmir’de ikinci el eşya alımı yapan firmaların alım sorumluları tarafından olabildiğince kısa sürede inceleniyor.

Yapılan incelemenin olumlu sonuçlanması halinde, satışa sunulan bütün 2.el  eşyalar tek tek fiyatlandırılıyor ve  hazırlanan fiyat teklifi,  en kısa sürede satıcı tarafına yine whatsapp üzerinden iletiliyor.

Fiyatta anlaşılması halinde taraflar karşılıklı randevulaşıyor ve gün-saat konusunda
karşılıklı mutabakat sağlanıyor. İkinci el eşyalarını satmak isteyen vatandaşların İzmir’in merkezine uzak mesafede olan Bergama, Dikili, Çeşme, Karaburun, Torbalı, Tire, Ödemiş gibi ilçelerinde ikamet ediyor olmaları, İzmir’de ikinci el eşya alımı yapan spotçular için hiçbir sorun teşkil etmiyor ve yine en başından karşılıklı mutabakat sağlandıktan sonra, uzak mesafeden dolayı herhangi bir nakliye ücreti talep edilmiyor.

İzmir’in bütün ilçelerine hizmet veren İzmir Spot, Karşıyaka Spot, Bayraklı Spot, Konak Spot, Bornova Spot gibi spot eşya mağazaları sayesinde, ikinci el eşyasını değerlendirmek isteyenler, kendi kasabalarındaki spotçuların verdiği tekliflere mecbur kalmıyor.

İzmir’deki mega spotçuların her birinden teklif alan vatandaşlar, ticaretin doğası gereği, nakde çevirmek istedikleri 2. El eşyalarını kendilerine en yüksek fiyat teklifini sunan firmalara satıyorlar.













İzmir'de Spotçu: 0536 740 29 20 İzmir Spot Eşya Alım Merkezi olarak ikinci el eşya alım satımı yapmaktayız. 2. el eşyalarınızı değerlendirmek istiyorsanız, eşyalarınıza biz de talibiz. Tek yapmanız gereken bizimle irtibata geçmenizdir: 0536 740 29 20 #izmir

Yorumlar

  1. spotçu,izmir spotçu,izmirde spotçu,spotçu izmir,izmirde spotcu,izmir spotçu tel,sptçu izmir,izmirde spotçular,izmirde spotçu telefonu,i̇zmir bozyaka spotçu,i̇zmir karşıyaka spotçu,izmirde spotçu telefonları,izmir spotcu izmirdeki spotçular,karabağlar spotçu,izmir spotçular,çiğlide spotçu,izmirde spotçularçiğlide spotçu,spotçu telefonu,i̇zmi̇r spot. net,izmirdeki spotçu,alsancakda spotçu,izmirde ev eşyası alanlar,izmirde ev eşyası alan spotçular

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

İzmir Spotçu - 0536 740 2920

İzmir Spotçu: Arayın Gelelim Eşyalarınızı Nakit Alalım